Türkiye, Afrika ve Ortadoğu’nun En Büyük Nükleer Enerji Zirvesi İstanbul’da Başladı
Türkiye, Afrika ve Ortadoğu’nun en büyük nükleer enerji etkinliği olan 11. Nükleer Santraller Zirvesi İstanbul’da başladı.
Sputnik Türkiye’nin medya partnerliğini yaptığı zirve 1-2 Temmuz arasında Hilton Bomonti Konferans Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.
https://twitter.com/sputnik_TR/status/1939952204678361401
Rusya’nın nükleer endüstride 80. yılını kutladığı bu yıl, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı desteğiyle hayata geçirilen zirvede binin üzerinde yerli ve yabancı sektör temsilcisi, karar verici ve akademisyen bir araya geliyor.
Türkiye, Afrika ve Ortadoğu’nun en önemli nükleer enerji etkinliği olan 11. Nükleer Santraller Zirvesi, İstanbul’da başladı. Sputnik Türkiye’nin medya ortağı olduğu zirve, 1-2 Temmuz tarihlerinde Hilton Bomonti Konferans Merkezi’nde düzenleniyor. Rusya’nın nükleer endüstride 80. yılını kutladığı bu yıl, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın desteğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, binin üzerinde yerli ve yabancı sektör temsilcisi, karar alıcı ve akademisyen bir araya geliyor.