Skip to content
-
Subscribe to our newsletter & never miss our best posts. Subscribe Now!
  • https://www.facebook.com/
  • https://twitter.com/
  • https://t.me/
  • https://www.instagram.com/
  • https://youtube.com/
Haylaz Cocuk

Haylaz Cocuk için güncel haberler ve son gelişmeler

Haylaz Cocuk

Haylaz Cocuk için güncel haberler ve son gelişmeler

  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
Subscribe
Close

Search

Eğitim

Aziz İhsan Aktaş Suç Örgütü Davası’nda Mütalaa Aşamasına Gelindi: Tahliye İhtimalleri Gündemde

By Tolga Öztürk
23 Nisan 2026 1 Min Read
Aziz İhsan Aktaş Suç Örgütü Davası’nda Mütalaa Aşamasına Gelindi: Tahliye İhtimalleri Gündemde için yorumlar kapalı

Bugün, Aziz İhsan Aktaş Suç Örgütü Davası kapsamında önemli bir gelişme yaşanacak. Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi 3 No’lu Duruşma Salonu’nda İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülen davada, savcının tutukluluk durumları ile ilgili mütalaa sunması bekleniyor.

Geçtiğimiz şubat ayında yapılan ara değerlendirmeler sonucunda, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da aralarında bulunduğu toplam dokuz kişi için tahliye kararı verilmişti. 27 Şubat’ta açıklanan ara karar ile, İSFALT ve BELTAŞ çalışanlarından yedi kişi tahliye edilirken, eski İSFALT Genel Müdürü Burak Sırali ise celse aralarında serbest bırakıldı.

Davada, Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Oya Tekin’in eşi Celal Tekin, Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat gibi toplam 16 sanığın tutukluluk halleri sürüyor.

Bugün duruşmanın başlamasıyla birlikte savcının tutukluluklar hakkında yapacağı mütalaa, gözlerin yine mahkeme salonuna çevrilmesine neden olacak. Savcı beyanlarını verdikten sonra avukatların savunmaları alınacak. Eğer tutukluluğa ilişkin beyanlar gün sonuna kadar tamamlanırsa, Mahkeme Başkanı Oğuzhan Gül, bir yıldan fazla süredir devam eden tutukluluklarla ilgili ara karar alacak. Gelişmelerin takip edilmesi bekleniyor.

Author

Tolga Öztürk

Follow Me
Other Articles
Previous

Hırsızın Planı Çöktü: Otel Odasında Yakalandı

Next

Özgür Özel’den Onursal Adıgüzel’e Destek: “Bu Hukuksuzluğa Karşı Mücadele Edeceğiz”

SON YAZILAR

  • Lenovo’nun Googlebook Serisi Sızdırıldı
  • Kapıda vizeyle 1.5 milyon Türk
  • CHP Bafra ilçe örgütü YENİ Parti’ye katıldı
  • ABD’li Senatörden Trump yönetimine tepki: İsrail eleştirisi Yahudi karşıtlığı değil
  • Motorine zam geldi: Litre fiyatı 80 lirayı geçti
  • Bakan Kacır: Ülkemizin teknolojik kapasitesini daha ileri taşıyacağız
  • Deprem bölgesinde 4 ile özel karar
  • 200’den fazla belediye başkanı YENİ Parti’ye katılmak için istifa etti: Cemil Tugay için dikkat çeken sözler!
  • Samsung, Galaxy Z Fold 8 Ultra için performans güncellemesi hazırlıyor
  • TCL Türkiye Monitör Pazarına Giriş Yaptı: QD-Mini LED ve OLED Modeller Satışa Çıkıyor

Sayaç

Kategoriler

  • Eğitim (1.126)
  • Ekonomi (90)
  • Haber (408)
  • Sağlık (100)
  • Teknoloji (57)
Copyright 2026 — Haylaz Cocuk. All rights reserved. Blogsy WordPress Theme