Skip to content
-
Subscribe to our newsletter & never miss our best posts. Subscribe Now!
  • https://www.facebook.com/
  • https://twitter.com/
  • https://t.me/
  • https://www.instagram.com/
  • https://youtube.com/
Haylaz Cocuk

Haylaz Cocuk için güncel haberler ve son gelişmeler

Haylaz Cocuk

Haylaz Cocuk için güncel haberler ve son gelişmeler

  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
Subscribe
Close

Search

Eğitim

CHP’li Konak Belediye Başkanı Mutlu’dan Suçlamalara Yanıt: “Adımı Çirkin İddialarla Yanaştıramazlar”

By Tolga Öztürk
3 Mayıs 2026 1 Min Read
CHP’li Konak Belediye Başkanı Mutlu’dan Suçlamalara Yanıt: “Adımı Çirkin İddialarla Yanaştıramazlar” için yorumlar kapalı

CHP’li Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, hakkında son günlerde yayılan asılsız iddialara ilişkin bir basın açıklaması yaptı. Mutlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Son zamanlarda şahsım hakkında ortaya atılan ve gerçeklere dayanmayan iddiaların tekrar gündeme getirilmesini büyük bir üzüntüyle izliyorum. Daha önce de yalan olduğu kanıtlanan bu çirkin söylemler, tarafımdan açıkça yalanlanmıştı. Buna rağmen aynı suçlamaların periyodik olarak yeniden gündeme getirilmesi, kamuoyunu yanıltma, temsil ettiğim kurumu ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni yıpratma amacı taşımaktadır.”

Özellikle “tetikçi tutmak” suçlamasına değinen Mutlu, “Bu tarz ağır ve çirkin bir ifadenin benimle yan yana getirilmesi kabul edilemez. Aynı suçlamalara maruz kalan Meclis Üyemiz Melda Erbaykent, konu ile ilgili olarak şantaj, tehdit ve yanlış bilgi verme gerekçeleriyle adli makamlara başvurmuş, 22 Ocak 2026 tarihinde dava sürecini başlatmıştır. Hukuka olan inancım tamdır ve gerçeklerin en kısa sürede ortaya çıkacağına inanıyorum.” dedi.

Ayrıca, haberlerde yer alan imar düzenlemesi iddialarının gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Mutlu, “Söz konusu taşınmazla ilgili tüm talepler, 4 Mart 2026’da toplanan Konak Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle reddedilmiştir. Temsil ettiğim kurumun adının sosyal medya spekülasyonları üzerinden kötülenmesi, sadece şahsıma değil, kamu kurumlarına olan güvene de zarar vermektedir. Hiç kimse benim adımı bu tür çirkin suçlamalarla yan yana getiremeyecek.” diye ekledi.

Konak’ta yıllardır emek harcayan bir kadın olarak, şerefine ve haysiyetine yönelik bu karalama kampanyasına boyun eğmeyeceğini ifade eden Mutlu, “Bu ahlaksız iftiraların hiçbirini sineye çekmeyeceğim. Hukuki ve vicdani mücadeleme sonuna kadar devam edeceğim. Algı oyunlarına kapılmadan, Konak’ımızın bugünü ve geleceği için çalışmayı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

Author

Tolga Öztürk

Follow Me
Other Articles
Previous

İstanbul Boğazı’nda Gemi Arızası Nedeniyle Trafik Durduruldu

Next

Trump’tan Özgürlük Projesi: Gemiler İçin Yeni Bir Girişim Başlatılıyor

SON YAZILAR

  • Lenovo’nun Googlebook Serisi Sızdırıldı
  • Kapıda vizeyle 1.5 milyon Türk
  • CHP Bafra ilçe örgütü YENİ Parti’ye katıldı
  • ABD’li Senatörden Trump yönetimine tepki: İsrail eleştirisi Yahudi karşıtlığı değil
  • Motorine zam geldi: Litre fiyatı 80 lirayı geçti
  • Bakan Kacır: Ülkemizin teknolojik kapasitesini daha ileri taşıyacağız
  • Deprem bölgesinde 4 ile özel karar
  • 200’den fazla belediye başkanı YENİ Parti’ye katılmak için istifa etti: Cemil Tugay için dikkat çeken sözler!
  • Samsung, Galaxy Z Fold 8 Ultra için performans güncellemesi hazırlıyor
  • TCL Türkiye Monitör Pazarına Giriş Yaptı: QD-Mini LED ve OLED Modeller Satışa Çıkıyor

Sayaç

Kategoriler

  • Eğitim (1.126)
  • Ekonomi (90)
  • Haber (408)
  • Sağlık (100)
  • Teknoloji (57)
Copyright 2026 — Haylaz Cocuk. All rights reserved. Blogsy WordPress Theme
Office Lisans Satın Al
beylikdüzü escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort bahçeşehir escort istanbul escort
valorant hack buy