Ambulansa yol vermek isteyen 2 otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Ahmet Türkel Çevreyolu’nda Meydana Gelen Trafik Kazası Hakkında Haber Detayları

Gece saat 01.00 sularında Ahmet Türkel Çevreyolu’nda bir kaza meydana geldi. İrfan İ. yönetimindeki araç, İsaören kavşağına yaklaşırken arkasından gelen 112 ambulansına yol vermek isterken, aynı yönde seyir halinde olan Mehmet A. idaresindeki araçla çarpıştı.

İHA’nın aktardığı bilgilere göre, kazada sürücüler ile Mehmet A. yönetimindeki araçta bulunan eşi Ayşe A. ve kızı Sevdanaz A. yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla hemen İnegöl Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

(İHA)

Related Posts

İsrail’in İran’da öldürdüğü sivil sayısı ortaya çıktı

İsrail’in İran’a saldırmasıyla Orta Doğu’da başlayan ve endişe yaratan savaş sürüyor. Bu süreçte iki ülkede birbirine karşılıklı saldırılar düzenledi. İnsan Hakları Aktivistleri oluşumu İran’da İsrail tarafından öldürülen sivillerin sayısını açıkladı …

Yol verme tartışmasını ayırmaya çalıştı; göğsünden bıçakladılar

Esenyurt’ta 2 otomobilin sürücüsü arasında yol verme nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada tarafları ayırmaya çalışan Furkan B., göğsünden bıçaklanarak yaralandı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İngiliz istihbaratında bir ilk

İngiliz dış istihbarat servisi MI6’nın başına, ilk kez bir kadın getirildi. MI6’in yeni direktörü Blaise Metreweli, İngiltere’nin eski Ankara Büyükelçisi Richard Moore’un yerini alacak.

‘İsrail saldırılarından kaçan İranlılar Türkiye’nin kapısına dayandı’ iddiasına DMM’den yalanlama

İsrail’in bugün şiddetini artırdığı hava saldırılarının ardından binlerce İranlının Türkiye’ye geçiş yapmak için Gürbulak Sınır Kapısı’nın karşısında bulunan Bazargan Sınır Kapısı’nda toplandığı iddia edilmişti. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), söz konusu iddiaları yalanladı.

Yatırımcı aldı, İspanyol evsiz: Turiste var, halka yok

Yatırımcı aldı, İspanyol evsiz: Turiste var, halka yok

Mossad’ın hedef odaklı suikast stratejisi ortaya çıktı: “Burada yaşadığını biliyoruz” mektuplarıyla gözdağı

“Yükselen Aslan” adı verilen operasyonla İran’ın askeri ve nükleer kadrolarına yönelik nokta atışı suikastlar düzenlendi; İranlı komutanlar ve bilim insanları, yatağındayken vuruldu