56 kişilik toplu mezar bulundu

Chihuahua Eyaletinde To Toplu Mezar Bulundu

ABD sınırına yakın Meksika’nın Chihuahua eyaletinde, savcılık tarafından açıklanan bilgiye göre işaretlenmemiş 56 kişilik toplu mezar keşfedildi. Mezarda sadece cesetler değil, aynı zamanda iskeletler, giysiler ve mermi kovanları da bulundu.

DHA’nın haberine göre, savcılık, mezarda bulunanların ölüm sebebi ve zamanını belirlemek amacıyla adli tıp laboratuvarına gönderildiğini ve kimlik tespitinin burada yapılacağını duyurdu.

Yerel medya kaynaklarına göre, toplu mezarda bulunanlar, Juarez kartelinin sınırda faaliyet gösteren silahlı kolu La Linea’nın kontrolünde olan “El Willy” adlı bölgeden çıkarıldı. Meksika’da toplu mezarlara rastlanması, özellikle kartel bağlantılı şiddet olaylarının sık yaşandığı bölgelerde yaygındır.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Antalya bu olayı konuşuyor: İki işletme et diye ‘tek tırnaklı’ yedirmiş

Bakanlık, Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde faaliyet gösteren iki işletmenin, dana eti ve lahmacunda tek tırnaklı eti kullandığını açıkladı.

Beyaz Saray’da kriz var… Elon Musk ve Trump kavgaya tutuştu

ABD Başkanı Donald Trump ile işinsanı Elon Musk arasında, yeni vergi indirimi yasa tasarısı nedeniyle başlayan anlaşmazlık büyük bir krize dönüştü.

Tatilciler yola düştü! Yollarda arife günü yoğunluğu başladı

Kurban Bayramı arife gününde mesailerin bitmesiyle birlite tatil de başlamış oldu. Kurban Bayramı tatili için İstanbul dışında çevre illere gitmek isteyen vatandaşlar da yola koyuldu. Tatilcierin yoğunluğu köprü otoyol ve otogarlarda yoğunluğu artırdı

Nutella’dan 60 yıl sonra bir ilk: Tadına bakınca şaşıracaksınız

Dünyanın severek tükettiği Nutella 60 yıl sonra bir ilke imza attı. Yeni lezzeti duyanlar kulaklarına inanamadı

CHP’li Deniz Yücel’den Özgür Özel’e yönelik soruşturmaya tepki: Meydanlardaki milyonları tutuklayamazsınız

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmaya ”Sizin talimatlı yargınız varsa bizim söylemekten usanmayacağımız doğrularımız, Silivri zindanlarına sığmayacak kadar büyük cesaretimiz var” sözleriyle tepki gösterdi.

Savcılık İstanbul’u karış karış gezdi, gözünün önündekini unuttu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne yolladığı talimatla İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ilişkin afişlerin toplatılmasını emretmişti. İstanbul’un tüm ilçelerinde görevlendirilen ekipler gece gündüz çalışarak İmamoğlu afişlerini kaldırırken, Çağlayan Adliyesi’nin önündeki panoda yer alan İmamoğlu fotoğrafı unutuldu. Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından İmamoğlu görseli aceleyle panodan kaldırıldı.