Yozgat’ta otomobilin üst geçidin ayağına çarptığı kazada 4 kişi yaralandı

Yozgat’ta Meydana Gelen Kaza Sonucunda Üst Geçide Çarpan Araçtan 4 Kişi Yaralandı

Yozgat’ta, Ankara Caddesi üzerinde ilerleyen 19 EK 825 plakalı araç, sürücünün kontrolünü yitirmesi sonucu Şehit Mehmet Turan Üst Geçidi’nin ayağına çarptı. Bu kaza sonucunda sürücü O.İ. ve araçta bulunan diğer üç kişi yaralandı.

Olayın ardından 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızla harekete geçerek kaza yerine ulaştı ve yaralılar ambulanslarla Yozgat Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Polis ekipleri, kaza bölgesinde güvenlik tedbirlerini aldı ve trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Kaza detaylı bir şekilde incelenmekte olup, nedenleri üzerinde titizlikle durulmakta ve soruşturma devam etmektedir.

Related Posts

Devlet kurumları Sokak canlılarının rehabilitesi için bir araya geldi

Adana Büyükşehir Belediyesi, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Doğa Koruma Milli Parklar 7. Bölge Bölge Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen Sokak Hayvanları Rehabilitesi konulu toplantı, Adana Doğa Koruma Milli Parklar 7. Bölge Müdürlüğü binasında yapıldı.

Başından vurulan Hilal’in katiline ağırlaştırılmış müebbet

Diyarbakır’da, dini nikahla birlikte yaşadığı Hilal Kar’ı (33) ayrıldıktan 1 yıl sonra tabanca ile başından vurarak öldüren Mehmet Demirhan, ‘Tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan yargılandığı davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Hindistan Pakistan’a saldırının sebebini açıkladı

Hindistan Dışişleri Bakanı Vikram Misri dün Pakistan topraklarına “Sindoor Operasyonu”PAHALGAM SALDIRISINA CEVAP Sindoor Operasyonu hakkında bilgilendirme yapılan basın toplantısında konuşan Mısri, “Pakistan’a ait ve Pakistan işgalindeki topraklarda …

Suriye’nin Kuzey Kore’den uzaklaşıp Güney Kore ile yakınlaşmasının sebebi ne?

Suriye’nin Kuzey Kore’den uzaklaşıp Güney Kore ile yakınlaşmasının sebebi ne?

Türkiye’ye iki kere gönderilmeyen F-35’ler, Yunanistan’a gidiyor

Yunanistan, F-35 programına dahil olmak için ABD ile 17,2 milyon dolarlık anlaşma imzaladı. Türkiye’nin iki ayrı kez reddedildiği proje kapsamında savaş uçağı alacak Atina, Eylül’de ilk pilotlarını eğitime gönderiyor. ABD bakım ve eğitimleri üstlenirken, Atina bu hamleyle “hava üstünlüğünü Türkiye’ye karşı kullanmayı” hedefliyor.

Rusya duyurdu: ABD ile Ukrayna müzakereleri sürüyor

Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, Rusya ve ABD arasında Ukrayna’da devam eden savaşın sona erdirilmesi için görüşmelerin devam ettiğini dile getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir