Bandırma’da yangın faciası! Acı haber

Mahalledeki Apartmanda Yangın Çıktı, 1 Kişi Hayatını Kaybetti

17 Eylül Mahallesi Çiftçiler Sokak’ta bulunan bir apartmanda dün gece meydana gelen yangın paniğe yol açtı. Yangın, apartmanın 4. katında başladı ve çevre sakinlerini korku içinde bıraktı. Olay yerine hemen sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına hızlı bir şekilde müdahale etti ve 2 araç, 6 personelle yangını kontrol altına aldı.

Yangın sırasında aynı apartmanda yaşayan 58 yaşındaki Cengiz Arı, dumandan etkilendi ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki tüm çabalara rağmen Arı kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Aynı yangında yaralanan itfaiye eri Hüsnü Bozdağ ise olay yerindeki müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldı.

Yangının çıkış nedeni halen belirsizliğini korurken, yetkililer olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Yangınla ilgili detaylı bilgiler ve gelişmeler için ilerleyen günlerde güncel haberler paylaşılacaktır.

Related Posts

Trump’tan hiçbir liderin aklına gelmeyecek hamle: Beyaz Saray’da tarihi bir gün yaşanacak

Siyaset sahnesine girdiği günden itibaren vaatleri ve yaptıkları ile damga vuran ABD Başkanı Trump, hiçbir dünya liderinin aklına gelmeyecek bir hamleye imza atmaya hazırlanıyor. Trump Iowa eyaletinde düzenlenen mitingde ABD’nin bağımsızlığının 250 …

Dilek İmamoğlu: Toplumsal bir çöküşe sürükleniyoruz; eşim ve arkadaşları iddianame bile olmadan hukuki belirsizliğe terk edildi

İmamoğlu mesajında, ülkenin geleceğini dert edinen toplumun hep birlikte ülkeyi aydınlığa taşıyabileceğini belirtti

CHP konuştu, AKP’li yönetim çark etti: Su da yok ikram da!

AKP’li Elazığ Belediyesi’nde CHP’li meclis üyesi Murat Akkoç’un, belediye yönetiminin Alevi yurttaşlara karşı ayrımcı tutum sergilediklerine dair eleştirilerin ardından AKP’li yönetim, adeta çark etti. Önceki oturumda sunulan pasta, börek ikramı bu kez yapılmadı, masalara su bile konulmadı.

‘Türkiye hızla uçuruma sürükleniyor’ diyerek paylaştı: Ekrem İmamoğlu’ndan dikkat çeken mesaj!

Tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Türkiye, hızla bir uçuruma doğru sürükleniyor. Ülkemizin yıllardır çektiği ekonomik kriz milletimizi adeta boğmaya devam ediyor” ifadelerini kullanarak çarpıcı bir mesaj paylaştı.

Dervişoğlu’ndan ‘Komisyon’ tepkisi: Türk milletine gideceğiz

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Ümit Özdağ’dan ‘ittifak’ açıklaması: Şartlar birlik olmaya zorluyor

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır’ı ziyaretinde ‘ittifak’ sorusuna “Henüz bir seçim atmosferi olmadığı için bir somut proje olarak ittifak sürecinden bahsetmek mümkün değil. Ancak şunu görüyoruz ki Türkiye’nin objektif şartları birlik olmayı zorluyor” diyerek yanıt verdi.