Memduh Büyükkılıç’tan Erciyes çıkarması

Erciyes Kayak Merkezi, Kışın Gözde Tatil Destinasyonu Haline Geliyor

KAYSERİ (İGFA) – Türkiye’nin ilk destinasyon yönetim şirketi Erciyes A.Ş. tarafından işletilen Erciyes Kayak Merkezi, 19 farklı mekanik tesisi ve 41 pisti ile dikkat çekiyor. Toplamda 112 kilometrelik pist ağıyla hizmet veren Erciyes, aynı zamanda Uluslararası Dağ Kurtarma Komisyonu ICAR üyesi olarak Türkiye’deki tek kayak merkezi unvanını taşıyor ve hem yurt içinden hem de yurt dışından yoğun ilgi görüyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kış turizminin önemli bir merkezi olan Erciyes Kayak Merkezi’ni her fırsatta ziyaret ederek destek veriyor.

Antalya’dan gelen misafirlerle sohbet eden Başkan Büyükkılıç, ziyaretçilere sıcak bir karşılama yaparak onların olumlu izlenimlerini aldı. Ziyaretçiler, “Erciyes gerçekten harika, ilk kez geldik ve çok memnun kaldık. İnsanlar çok samimi, eğlenceli bir gün geçirdik” şeklinde yorumlarda bulundular.

Başkan Büyükkılıç ayrıca, Hollanda’dan gelen ziyaretçilerin yanı sıra Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen konuklarla da ilgilenerek onların memnuniyetini kazandı. Ziyaretçiler, “Kayseri inanılmaz, Erciyes muhteşem. Burası Türkiye’nin en özel ve en güzel yerleri arasında” gibi ifadelerle beğenilerini dile getirdiler.

Başkan Büyükkılıç, hem yerli hem de yabancı ziyaretçilerin uluslararası standartlara uygun ve güvenli bir şekilde tasarlanmış Erciyes Kayak Merkezi’nde keyifli zaman geçirdiğini belirtti. Erciyes, sunduğu yüksek kaliteli hizmetlerle kayak tutkunlarının vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

Kayak merkezi ziyaretinde Başkan Büyükkılıç’a Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcuman da eşlik etti.

Related Posts

İmamoğlu’na ‘görünürlük’ yasağı… Sansüre ilk tepki gençlerden: İmamoğlu maskeleri her yerde!

Silivri’de tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun fotoğraflarının İstanbul’un panolarında yer alması yasaklanmıştı ve gece yarısı operasyonuyla sökülmüştü. CHP’den kararı protesto eden maskeli eylem geldi.

Gazze’de can kaybı sayısı 54 bini aştı

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne 7 Ekim 2023’ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 28 artarak, 54 bin 84’e yükseldi. Gazze’deki Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail’in Gazze’ye saldırıları …

DSÖ: Gazze’deki açlık ve kıtlık çok yüksek seviyelere ulaştı

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Doğu Akdeniz Bölge Direktörü Hanan Balkhy, İsrail’in yoğun saldırıları ve ablukası altında bulunan Gazze’de açlık ve kıtlığın çok yüksek seviyelere ulaştığını, bu nedenle de insanların öldüğünü bildirdi.

Saç boyatanlara uzmanından kritik uyarı!

Saç boyaları ile kan hastalıkları arasındaki ilişki, uzun süredir bilim dünyasında tartışılan bir konu. Hematoloji Uzmanı Doç. Dr. Aysun Halaçoğlu, özellikle eski nesil saç boyalarının kanserojen etki gösterebileceğine dikkat çekiyor. Halaçoğlu, bu nedenle saç boyama alışkanlıklarında daha güvenli yöntemlerin tercih edilmesi gerektiğini vurguladı.

Yeni Türkiye’den manzaralar

Zimmetine 60 milyon lira geçiren rektör, plaket verilip törenle uğurlandı, İBB Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Saltık, maaşını aldığı için tutuklandı.

Paşinyan, Azerbaycan ile barış anlaşmasında kararlı: ‘Bu bir seçenek değil, zoorunluluk’

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Azerbaycan ile yapılacak barış anlaşmasına ilişkin konuştu. Paşinyan, Anayasa Mahkemesi’nin anlaşmayı onaylanmaması durumunda, anayasal değişiklik sürecini başlatmaya hazır olduğunu dile getirdi.