AKP’nin ilçe başkanı hastanelik oldu

Mardin-Midyat Yolunda Trafik Kazası Meydana Geldi

Gelen bilgilere göre, Mardin-Midyat yolu Bağlar Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında Abdulmecit K. yönetimindeki 07 DJZ 536 plakalı araç, 06 DE 0678 plakalı araçla çarpıştı. Olayın ardından 112 Acil Sağlık, İtfaiye ve Polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

Kazada, AKP Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış ile birlikte Abdulmecit K., Tayfun Ç., Yasemin G., Burak A., Huda A. ve Selma G. isimli kişiler yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Midyat Devlet Hastanesine sevk edilirken, Başkan Yarış ise tedbir amaçlı Mardin Eğitim Araştırma Hastanesi’ne nakledildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve detaylı inceleme devam ediyor.

Related Posts

Trump bugün de “Türkiye’ye gidebilirim” dedi

Rusya ile Ukrayna arasındaki barış görüşmelerinin 15 Mayıs Perşembe günü İstanbul’da yapılacak. Görüşmelere ABD, Ukrayna ve Rusya’da heyetlerin gelmesi bekleniyor. Orta Doğu ziyareti öncesinde Oval Ofis’te düzenlediği basın toplantısında İstanbul’da …

Türkiye’nin en borçlu belediyelerinden olan AKP’li Belediye yandaş medyaya milyonlar akıtmış

Türkiye’nin en borçlu belediyeleri arasında yer alan AKP yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kendisine yakın medyaya “Kamu yararına tanıtım” adıyla milyonlarca lira para ödediği ortaya çıktı.

DEM Parti’den Adalet Bakanı’na jet ‘umut hakkı’ tepkisi

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un umut hakkı açıklamasına tepki gösterdi. Bakan Tunç’un umut hakkı için “Böyle bir durum da görüşme de yok” sözlerine yanıt veren Doğan, “Üslubunuz bu süreçte ihtiyacımız olan yapıcı dilden uzak, ne yazık ki zehirleyici bir etki yaratıyor” tepkisini gösterdi.

Akköprü hidroelektrik santrali özelleştirilecek

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bulunan Elektrik Üretim AŞ’ye ait Akköprü Hidroelektrik Santrali (HES) ve santral tarafından kullanılan taşınmazlar, bir bütün halinde “işletme hakkının verilmesi” yöntemiyle özelleştirilecek.

CANLI Son dakika… Trump’ın, Orta Doğu turu başladı: Suudi F-15’ler eşlik etti

ABD Başkanı Donald Trump, 13-16 Mayıs tarihlerinde üç ülkeyi kapsayan Orta Doğu turunun ilk ayağı Suudi Arabistan’a geldi. Suudi Arabistan’a ait F-15 savaş uçakları, Trump’ın Air Force One uçağına eşlik etti.

İran ile ABD arasında Umman’da yapılan dördüncü tur görüşmeler sona erdi

İran ile ABD arasında Umman’da yapılan dördüncü tur görüşmeler sona erdi