Antalya’da telefonda başlayan kavga ölümle bitti

Antalya’da gece saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayda Emir Batuhan Çelik ve arkadaşı Halil İ.A, birlikte alkol alırken, Emir Batuhan Çelik telefonda görüştüğü H.T. ile tartışmaya başladı. Bir süre sonra H.T, motosikletiyle gençlerin bulunduğu noktaya geldi. İkili arasındaki tartışma şiddetlenerek kavgaya döndü ve H.T, yanında getirdiği tabancayla ateş açıp kaçtı. Kurşunlardan biri Emir Batuhan Çelik’in başına isabet ederken biri de Halil İ.A’nın göğsüne geldi.

İki yaralı da ambulansla hastaneye kaldırılırken Emir Batuhan Çelik hayatını kaybetti. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede 7 boş kovan ve 3 fişek ele geçirildi.Cinayet Büro Amirliği, şüpheli H.T’yi Muğla’da yakaladı. Şahsın üzerinde ruhsatsız tabanca ve 4 fişek çıktı. Gözaltına alınan H.T, ifadesinde kuryelik yaptığını ve Emir Batuhan Çelik ile Halil İ.A’nın kendisini tehdit ettiklerini iddia etti.

Emir Batuhan Çelik’in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından babası Ali Çelik ve yakınlarına teslim edildi. Cenazenin alımı sırasında aile ve yakınları büyük üzüntü yaşayarak gözyaşlarına boğuldu.

Related Posts

Sudan’da Türkiye’ye Teşekkür Programı

Sudan’ın doğusundaki Sevakin Adası’nda, Türkiye’nin Sudan’a verdiği destek için “Teşekkürler Türkiye, Teşekkürler Erdoğan” programı düzenlendi.

Bilecik’te Cinayet: Zanlı Tutuklandı

Bilecik’te tartıştığı kişiyi tüfekle öldüren H.B. tutuklandı.

Manisa’da Karate Etkinliği: Emniyet Amiri Köse Teknik Gösteri Yaptı

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, sporu çocuklara sevdirmek amacıyla karate etkinliği düzenledi. Etkinlikte Emniyet Amiri Mehmet Köse, 3. Dan karate kuşağı ile tatamiye çıktı ve teknik çalışmalar yaptı. Katılımcılara güvenlik ve toplumsal konularda bilgilendirme yapıldı.

İspanya’da uçak kazası! Ölüler var…

İspanya’nın Valensiya bölgesindeki Requena kasabası yakınlarında dün saat 11.30 sıralarında küçük bir uçağın düştüğü bildirildi. Hindistan’daki uçak kazasının ön raporu ortaya çıktı: 270 kişi hayatını kaybetmişti Yetkililer, uçağın kalkıştan kısa …

Torpili dinen akladı 6 bin dolar maaşı kaptı

“Kopya ve torpille girilen işin kazancı helaldir” açıklamasıyla tepki çeken Diyanet’ten Bozkurt, müşavir olarak Mısır’a atandı, 6 bin dolar maaş alacak.

GSM operatörleri Balıkesir depreminde de sınıfta kaldı

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1’lik depremin ardından sallanan illerde yaşayan sevdiklerine ulaşmaya çalışan vatandaşlar arama yapamadıklarını belirtti. Sosyal medyada tepkiler çoğalırken Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, haberleşme noktasında bir kesinti söz konusu olmadığını savunarak internet uygulamalarının kullanılmasını ‘tavsiye’ etti.