Bakan Kurum: İstanbul’da 437 az hasarlı bina tespit ettik

İstanbul Depremlerinde Hasar Tespit Çalışmaları Devam Ediyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul’da meydana gelen depremlerin ardından 39 ilçede yürütülen hasar tespit çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bakan Kurum, şu ana kadar 8 bin 367 binayı incelediklerini ve bu binalardan 7 bin 113’ünün hasarsız olduğunu açıkladı. Ayrıca, 437 binanın ise az hasarlı olduğu belirlendi.

Bakan Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İstanbul depremlerinin ardından 39 ilçede başlattığımız hasar tespit çalışmalarımıza göre şu ana kadar 8 bin 367 binayı inceledik. 7 bin 113 binanın hasarsız, 437 binanın az hasarlı olduğunu tespit ettik. Hasar tespit çalışmalarının tamamlanmasıyla gerekli adımları atacağız.” ifadelerine yer verdi.

Bakan Kurum’un paylaşımında, en fazla ihbarın geldiği 5 ilçe ise şu şekilde sıralandı:

  • Bahçelievler – 1171 ihbar
  • Bağcılar – 581 ihbar
  • Esenler – 995 ihbar
  • Avcılar – 495 ihbar
  • Küçükçekmece – 937 ihbar

Related Posts

Titanik’in “kehanet” mektubu: 400 bin dolardan alıcı buldu

Titanik’ten kurtulan Albay Gracie’nin “kehanet” mektubu, açık artırmayla satıldı. Geminin batmasından günler önce yazılan mektup, 400 bin dolara alıcı buldu.

Ege’nin kuzeyi için fırtına uyarısı

Meteoroloji, Ege Bölgesinin kuzeyinde yarın akşam saatlerinden itibaren fırtınanın etkili olmasının beklendiğini açıkladı.

Altınyıldız ve Beymen’in kurucusu Osman Boyner son yolculuğuna uğurlandı

Türkiye’nin perakende sektörüne yön veren ailelerden biri olan Boyner Holding’in ve TÜSİAD’ın kurucularından moda dünyasının duayen ismi Boyner Grubu’nun onursal başkanı Ali Osman Boyner son yolculuğuna uğurlandı.

Nurten Uğursoy kimdir? İBB Yazıişleri ve Kararlar Daire Başkanı Nurten Uğursoy neden gözaltına alındı?

İBB’ye yürütülen operasyonlar kapsamında İBB Yazıişleri ve Kararlar Daire Başkanı Nurten Uğursoy gözaltına alındı. Peki, Nurten Uğursoy kimdir? İBB Yazıişleri ve Kararlar Daire Başkanı Nurten Uğursoy neden gözaltına alındı?

Almina Tude Uygun kimdir, neden öldü? Teknik direktör Bülent Uygun’un kızı Almina Tude Uygun kaç yaşındaydı?

Türk futbolunun tanınan teknik direktörlerinden Bülent Uygun’un kızı Almina Tude Uygun, genç yaşta yaşamını yitirdi. Uzun yıllardır sağlık sorunlarıyla mücadele eden Almina’nın vefatı, spor camiasını ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Peki, Almina Tude Uygun kimdir? Hangi hastalıkla mücadele ediyordu? Ölüm nedeni ne? İşte ayrıntılar…

Balıkesir’de ölü yunus sahile vurdu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesi sahilinde ölü yunus kıyıya vurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir