Denizli Büyükşehir’den kar mesaisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadeleye Hazır

Denizli, beklenen kar yağışına karşı önlemlerini alan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, özellikle Çameli ilçesinde etkili olan kar yağışıyla mücadele ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Merkez-Gökçeyaka Mahallesi ile Güzelyurt Mahallesi arasındaki 6 kilometrelik yol, Cumaalanı-Güzelyurt Mahallesi arasındaki 6 kilometrelik yol ve Sofular-Arıkaya-Gürsü mahalleleri arasındaki 20 kilometrelik yolda kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, ulaşımın aksamaması için büyük bir özveriyle çalışmalarını yürütüyor.

Related Posts

AB bir kez daha İsrail sınavında

SON dönemde mesajlarını biraz sertleştirme sinyalleri verse de başından bu yana İsrail’le ilişkiler konusunda tek sesle konuşamayan Avrupa Birliği (AB) kritik bir testin eşiğinde.

Atatürk portresi önünde skandal poz: Yabancı uyruklu üç öğrenci hakkında soruşturma başlatıldı

Seferihisar Uluslararası İmam Hatip Lisesi’ndeki bir sınıfta Atatürk portresi önünde uygunsuz el hareketiyle poz veren yabancı uyruklu üç kız öğrenci hakkında soruşturma başlatıldı.

Yüzden fazla ABD uçağı İran için geldi, Arakçi’dan sert yanıt geldi: ‘ABD üslerini vururuz’

İran, ABD’nin İsrail’e askeri destek vermesi halinde Orta Doğu’daki Amerikan hedeflerine saldıracaklarını açıkladı. Bölgeye Amerikan savaş uçakları ve nükleer kapasiteli bombardıman uçakları sevk edilirken, Putin ise 3. Dünya Savaşı riskinin arttığını söyledi.

DEM Parti’den olası ‘yeni göç dalgalarına’ yönelik uyarı

DEM Parti’nin Göçmen ve Mülteciler Komisyonundan, olası yeni göç dalgalarına karşı, “Milyonlarca göçmen tehdit altında, yeni göç dalgalarına neden olacak savaşları durdurun!” açıklaması yapıldı.

Sağlık Bakanlığı İstanbul’a gelen ünlü şarkıcının ölüm nedenini açıkladı

Brezilyalı şarkıcı Ana Bárbara Buhr Buldrini, İstanbul’da özel bir hastanede yağ aldırma ve göğüs estetiği yaptırdığı sırada yaşanan komplikasyonlar nedeniyle hayatını kaybetti. Olayın ardından İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü açıklama yaptı.

Nükleer tesis vurulursa ne olur? Risk ne kadar büyük?

İsrail-İran arasında saldırılarda dünya kamuoyunu en çok endişelendiren konu nükleer tesislerin hedef alınması. Özellikle İran’ın kale gibi inşa ettiği Fordo nükleer tesisinin adı sıklıkla İsrail’in olası hedefleri arasında geçiyor. Peki bu çapta bir nükleer tesis sığınak delen bombalarla vurulduğunda ne olur? Risk ne kadar büyük?