Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne’de Sokak Hayvanları Barınağı’nda Tedavi Gören Sevimli Köpek Yavruları

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda, bir görevlinin çöp konteynerine poşetle bıraktığı 4 küçük köpek yavrusu, duyarlı hayvanseverler sayesinde kurtarıldı ve veterinere götürüldü.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini kontrol ederken poşetin içinde canlı köpek yavrularını fark etti ve hemen harekete geçtiler.

Poşetten çıkarılan sevimli yavrulara, barınak görevlileri tarafından mama ve su verildi. Bu duygusal anlar cep telefonlarıyla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiğini öğrenilirken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelip taleplerini dinledi ve gerekli adımları atmaya söz verdiler.

Olayla ilgili belediye tarafından soruşturma başlatılırken, ilgili personel hakkında da gereken işlem yapıldı ve görevden alındı.

Küçük köpek yavruları ise, 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmeleri için hemen veterinere götürüldü. Onların sağlığına kavuşmaları için her türlü çaba sarf edilecek.

Related Posts

Dilek İmamoğlu: Toplumsal bir çöküşe sürükleniyoruz; eşim ve arkadaşları iddianame bile olmadan hukuki belirsizliğe terk edildi

İmamoğlu mesajında, ülkenin geleceğini dert edinen toplumun hep birlikte ülkeyi aydınlığa taşıyabileceğini belirtti

CHP konuştu, AKP’li yönetim çark etti: Su da yok ikram da!

AKP’li Elazığ Belediyesi’nde CHP’li meclis üyesi Murat Akkoç’un, belediye yönetiminin Alevi yurttaşlara karşı ayrımcı tutum sergilediklerine dair eleştirilerin ardından AKP’li yönetim, adeta çark etti. Önceki oturumda sunulan pasta, börek ikramı bu kez yapılmadı, masalara su bile konulmadı.

‘Türkiye hızla uçuruma sürükleniyor’ diyerek paylaştı: Ekrem İmamoğlu’ndan dikkat çeken mesaj!

Tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Türkiye, hızla bir uçuruma doğru sürükleniyor. Ülkemizin yıllardır çektiği ekonomik kriz milletimizi adeta boğmaya devam ediyor” ifadelerini kullanarak çarpıcı bir mesaj paylaştı.

Dervişoğlu’ndan ‘Komisyon’ tepkisi: Türk milletine gideceğiz

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Ümit Özdağ’dan ‘ittifak’ açıklaması: Şartlar birlik olmaya zorluyor

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır’ı ziyaretinde ‘ittifak’ sorusuna “Henüz bir seçim atmosferi olmadığı için bir somut proje olarak ittifak sürecinden bahsetmek mümkün değil. Ancak şunu görüyoruz ki Türkiye’nin objektif şartları birlik olmayı zorluyor” diyerek yanıt verdi.

Avrupa ‘ısı kubbesi’ alarmı verdi! Sıra Türkiye’de mi?

Avrupa’nın güneyi ve batısında, başta İspanya ve İtalya olmak üzere Yunanistan ve Portekiz’de termometreler 35-40 dereceleri gördü. Uzmanlar “turuncu alarm” verirken; rekor sıcaklıklar “ısı kubbesi” (heat dome) olarak adlandırılan meteorolojik bir olayın sonucu ortaya çıktı. Türkiye’de ise serin havanın sona ermesinin ardından çöl sıcaklarının etkili olması bekleniyor.