İç Moğolistan’da Sel: 12 Ölü

HOHHOT, 22 Ağustos (Xinhua) — Çin’in kuzeyindeki İç Moğolistan Özerk Bölgesi’nin kırsal kesimindeki bir kamp alanını vuran ani selde hayatını kaybedenlerin sayısı 12’ye yükseldi. Kurtarma ekipleri, cuma günü sabah saatlerinde son kayıp kampçının cansız bedenine de ulaştı.

16 Ağustos günü saat 22.00 sularında Bayannur kentinin Urad Arka Sancağı’nda bir nehrin üst kısmında meydana gelen olayda 13 kampçı kaybolmuş, 4 araç da sel sularına kapılmıştı.

Yerel acil durum yetkilileri, 1 kişinin kurtarıldığını, kayıp kişileri aramak için de 1.600’den fazla kurtarma görevlisinin olay yerine sevk edildiğini belirtmişti.

Related Posts

Oto yedek parça vurgununa dört tutuklama

Bingöl merkezli dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan yedi şüpheliden dördü tutuklandı.

Kapıkule Sınır Kapısı’nda Gurbetçi Yoğunluğu

Gurbetçiler, tatil dönüşünde Kapıkule’de uzun kuyruklar oluşturdu; vatan hasretini dile getirdiler.

Kırıkkale’de feci kaza: Üst geçidin korkuluklarına çarptı

Kırıkkale’de kontrolden çıkan otomobil, bir üst geçidin korkuluklarına çarptı. Feci kazada üç kişi yaralandı.

Şili’de 7.5 büyüklüğünde deprem! Tsunami alarmı verildi

ABD Jeolojik Araştırma Merkezi’nin son bilgilerine göre, Güney Amerika ülkesi Şili’de 7.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Büyük paniğe neden olan sarsıntı Arjantin ve Şili’de de hissedilirken, depremin ardından tsunami alarmı verildi.

Osmangazi Belediye Başkanı, Yangın Mağduru Harmancık’ta Ziyaretlerde Bulundu

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, yangından zarar gören Harmancık ilçesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Haşim Ali Arıkan ve yöre halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaret sırasında Aydın, düğün için bir araya geldiği Arıkan’a mutluluklar diledi ve Orhaneli ile Büyükorhan’daki belediye başkanlarıyla da istişarelerde bulundu.

Beyoğlu’nda Gasp Olayı: Şüpheli Tutuklandı

H.G. hastaneye giderken gasbedildi, hemen sonra güven timleri şüpheliyi yakaladı.