İl Milli Eğitim Müdürlüğünün sosyal medya hesabı hacklendi

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğünün resmi ‘X’ hesabından kripto para reklamı paylaşıldığı görüldü. Bunun üzerine, diğer sosyal hesaplarından açıklama yayımlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yapılan paylaşımın kendilerini temsil etmediğini belirterek hesabın hacklendiği bilgisini verdi.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘@bursailmem16’ isimli X hesabı hacklendi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü diğer sosyal medya hesapları üzerinden bir yayın yaparak sayfadan yapılan paylaşımların müdürlüğü temsil etmeyeceği bildirildi.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, “Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ait olan @bursailmem16 adlı X hesabı yetkisiz erişime uğramış olup, geçici bir süre kurumumuz tarafından kullanılmayacaktır. Bu hesap üzerinden yapılan paylaşımlar Müdürlüğümüzü temsil etmemektedir. Duyurularımızı ve paylaşımlarımızı takip etmek için diğer sosyal medya hesaplarımızı kullanabilirsiniz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğünün hesabını hackleyenler ise sayfanın kullanıcı fotoğrafını değiştirip ‘Doodles’ yazısı yazdı.

Related Posts

Devlet kurumları Sokak canlılarının rehabilitesi için bir araya geldi

Adana Büyükşehir Belediyesi, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Doğa Koruma Milli Parklar 7. Bölge Bölge Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen Sokak Hayvanları Rehabilitesi konulu toplantı, Adana Doğa Koruma Milli Parklar 7. Bölge Müdürlüğü binasında yapıldı.

Başından vurulan Hilal’in katiline ağırlaştırılmış müebbet

Diyarbakır’da, dini nikahla birlikte yaşadığı Hilal Kar’ı (33) ayrıldıktan 1 yıl sonra tabanca ile başından vurarak öldüren Mehmet Demirhan, ‘Tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan yargılandığı davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Hindistan Pakistan’a saldırının sebebini açıkladı

Hindistan Dışişleri Bakanı Vikram Misri dün Pakistan topraklarına “Sindoor Operasyonu”PAHALGAM SALDIRISINA CEVAP Sindoor Operasyonu hakkında bilgilendirme yapılan basın toplantısında konuşan Mısri, “Pakistan’a ait ve Pakistan işgalindeki topraklarda …

Suriye’nin Kuzey Kore’den uzaklaşıp Güney Kore ile yakınlaşmasının sebebi ne?

Suriye’nin Kuzey Kore’den uzaklaşıp Güney Kore ile yakınlaşmasının sebebi ne?

Türkiye’ye iki kere gönderilmeyen F-35’ler, Yunanistan’a gidiyor

Yunanistan, F-35 programına dahil olmak için ABD ile 17,2 milyon dolarlık anlaşma imzaladı. Türkiye’nin iki ayrı kez reddedildiği proje kapsamında savaş uçağı alacak Atina, Eylül’de ilk pilotlarını eğitime gönderiyor. ABD bakım ve eğitimleri üstlenirken, Atina bu hamleyle “hava üstünlüğünü Türkiye’ye karşı kullanmayı” hedefliyor.

Rusya duyurdu: ABD ile Ukrayna müzakereleri sürüyor

Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, Rusya ve ABD arasında Ukrayna’da devam eden savaşın sona erdirilmesi için görüşmelerin devam ettiğini dile getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir