Kadınla tartışanları uyardı, saldırıya uğradı!

Antalya’nın Kepez ilçesinde yaşayan Satılmış Mayacı, bir alışveriş merkezinde yaşadığı korkunç olayı anlattı. Geçtiğimiz hafta cumartesi günü alışveriş yapan Mayacı, otoparkta yaşanan bir tartışmaya müdahale etti. Eşi ve çocuğuyla araçlarına binerken bir kadın sürücüyle tartışan diğer araçtaki kişilere uyarıda bulundu. Ancak uyarısına rağmen olaylar kontrolden çıktı.

Araçtan inen M.B. ve İ.B. isimli kişiler, Mayacı’ya saldırdı. Bu sırada Mayacı’nın eşi ve çocuğu büyük bir korku yaşarken çevredeki insanlar duruma müdahale etmeye çalıştı. Mayacı ise saldırganları cep telefonuyla kaydetmeye başladı. Ancak saldırganlardan biri, Mayacı’nın elindeki telefonu alıp kırdı.

Darp raporu alan Mayacı, polis merkezine giderek saldırganlardan şikayetçi oldu. Olayı anlatan Mayacı, “Gördüğüm üzücü manzaraya müdahale etmek istedim. Ancak kendi güvenliğimden endişe duyguları yaşadım. Bu tarz olaylara karşı hassasiyetle yaklaşılması gerektiğine inanıyorum” dedi.

Related Posts

Bursa, İstanbul, Diyarbakır ve Adana… ‘Yeni bir skandalla karşı karşıyayız’

Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) 719 öğrencinin tam puan alması ve sınav sorularının sızdırıldığı iddialarıyla ilgili konuşan CHP’li Özçağdaş, “Yeni bir skandalla karşı karşıyayız” dedi.

Ünlü oyuncu hakkında 5 yıl hapis istendi

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterine hayat veren oyuncu Feyza Civelek, eski sevgilisinin arkadaşına yönelik kullandığı hakaret ve tehdit içerikli sözlerin ardından mahkemelik olmuştu. Savcılık, Civelek’in kullandığı ‘seni köprüde sallandırırım’ sözlerine ilişkin 5 yıla kadar hapis talep etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili belli oldu!

Muhittin Böcek’in tutuklanmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yapılan başkan vekili seçimini CHP’nin adayı Büşra Özdemir kazandı.

Mahkeme başkanından sert uyarı: Duruşma düzenini bozanı doğrudan tutuklarım

Dün gerginliğin yaşandığı Kartalkaya duruşmasında mahkeme başkanından sert uyarı geldi.

200 dereceyi bulan sıcaklıkta zorlu mesai: Baba mesleğini sürdürüyor! Bu sıcakta herkes çalışamaz

Tarihi Gaziantep Kalesi yanındaki 4 metrekarelik dükkanda baba mesleğini sürdüren Ökkeş ve Ramazan Toprak, hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu kentte yaklaşık 200 derece sıcaklık altında mesai yapıyor. Alev ve dumanların yükseldiği ocak başında …

Yapay zekada gizli profilleme güvenlik ve mahremiyeti tehdit ediyor

Yapay zeka teknolojileri hayatın pek çok alanında kolaylık sağlarken, kullanıcı verilerinin işlenme biçimiyle ilgili tartışmalar giderek büyüyor. Son dönemde ChatGPT’nin kullanıcıların siyasi görüşleri, dini inançları gibi hassas bilgilerini sınırsız olarak etiketleyip profillemesi yönündeki iddialar, ciddi soru işaretlerine yol açtı. Yüksek Veri Bilimi Mühendisi Emre Durgut, yapay zeka ile ilgili yaşanan gelişmeler hakkında “Bu artık sadece bir mahremiyet meselesi değil. Yanlış ellere geçtiğinde ulusal güvenlik tehdidi doğurabilir” yorumunda bulundu.