Konya’da “obruk” canavarı büyüyor

Akıncılar Mahallesi’nde Oluşan Obruk Tehlikesine Dikkat Çekildi

Veysel Kaplan isimli vatandaş, sürüsünü otlatmak için gittiği Akıncılar Mahallesi’ndeki merada tehlikeli bir durumla karşılaştı. Mera içerisinde 50 metre çapında ve 7 metre derinliğinde bir obruk fark eden Kaplan, hemen durumu yetkililere bildirdi. Yapılan incelemenin ardından, obruk çevresinde gerekli tedbirler alındı.

Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun sisin arasında bir toz bulutu fark ederek obruğu fark ettiğini belirtti. Ayrıca şiddetli bir gürültüyle çökme meydana geldiğini ifade eden Kaplan, hemen ihbarda bulunarak olayı cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Yapılan kontroller sonucunda, yeni oluşan obrukun yanında 5 metre çapında ve 2 metre derinliğinde eski bir obruk daha tespit edildi. Bu durum bölgedeki insanların ve hayvanların güvenliğini tehdit ettiği için yetkililer önlem almaya başladı.

Related Posts

CHP konuştu, AKP’li yönetim çark etti: Su da yok ikram da!

AKP’li Elazığ Belediyesi’nde CHP’li meclis üyesi Murat Akkoç’un, belediye yönetiminin Alevi yurttaşlara karşı ayrımcı tutum sergilediklerine dair eleştirilerin ardından AKP’li yönetim, adeta çark etti. Önceki oturumda sunulan pasta, börek ikramı bu kez yapılmadı, masalara su bile konulmadı.

‘Türkiye hızla uçuruma sürükleniyor’ diyerek paylaştı: Ekrem İmamoğlu’ndan dikkat çeken mesaj!

Tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Türkiye, hızla bir uçuruma doğru sürükleniyor. Ülkemizin yıllardır çektiği ekonomik kriz milletimizi adeta boğmaya devam ediyor” ifadelerini kullanarak çarpıcı bir mesaj paylaştı.

Dervişoğlu’ndan ‘Komisyon’ tepkisi: Türk milletine gideceğiz

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Ümit Özdağ’dan ‘ittifak’ açıklaması: Şartlar birlik olmaya zorluyor

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır’ı ziyaretinde ‘ittifak’ sorusuna “Henüz bir seçim atmosferi olmadığı için bir somut proje olarak ittifak sürecinden bahsetmek mümkün değil. Ancak şunu görüyoruz ki Türkiye’nin objektif şartları birlik olmayı zorluyor” diyerek yanıt verdi.

Avrupa ‘ısı kubbesi’ alarmı verdi! Sıra Türkiye’de mi?

Avrupa’nın güneyi ve batısında, başta İspanya ve İtalya olmak üzere Yunanistan ve Portekiz’de termometreler 35-40 dereceleri gördü. Uzmanlar “turuncu alarm” verirken; rekor sıcaklıklar “ısı kubbesi” (heat dome) olarak adlandırılan meteorolojik bir olayın sonucu ortaya çıktı. Türkiye’de ise serin havanın sona ermesinin ardından çöl sıcaklarının etkili olması bekleniyor.

11. Nükleer Santraller Zirvesi, İstanbul’da başladı

Türkiye, Afrika ve Ortadoğu’nun en büyük nükleer enerji buluşması İstanbul’da başladı. Rusya’nın nükleer endüstrideki 80. yılını kutladığı bu yıl, 11. Nükleer Santraller Zirvesi, sektörün yerli ve yabancı temsilcilerini aynı çatı altında buluşturuyor. Yapay Zeka ve Akkuyu Nükleer Santrali bu yıl ana temaları arasında yer alıyor.