Malatya Valiliği o iddiaları yalanladı: “Barınma mağduriyeti yok”

Malatya Valiliği, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ziyareti Sırasındaki Algıyı Yalanladı

Malatya Valiliği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya ziyareti sırasında ortaya atılan bir iddiayla ilgili yazılı bir açıklama yaparak, iddiaların asılsız olduğunu belirtti. Valilik, sosyal medya üzerinden yayılan ‘Evim yok, çadırda kalıyorum’ sözlerine ilişkin detaylı bir inceleme yaptı.

Malatya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, söz konusu vatandaşın aslında çadırda yaşamadığı ve evine sahip olduğu tespit edildi. 6 Şubat depreminin ardından Bindal Mahallesi’nde prefabrik bir evde eşi ve çocuklarıyla yaşayan A.K.’nin herhangi bir mağduriyet yaşamadığı ve eşinin ticari taksi şoförlüğü yaparak geçimini sağladığı belirtildi.

Ayrıca, valilik yanlış bilgilendirme konusunda uyarıda bulunarak, vatandaşların doğru bilgilere ve resmi açıklamalara güvenmeleri gerektiğini vurguladı. Sosyal medyada yayılan yanıltıcı bilgilerin gereksiz endişelere yol açabileceğini ve kamuoyunun dikkatli olması gerektiğini belirtildi.

Malatya Valiliği Resmi Açıklamasına Ulaşmak İçin Tıklayın

Related Posts

‘İsrail saldırılarından kaçan İranlılar Türkiye’nin kapısına dayandı’ iddiasına DMM’den yalanlama

İsrail’in bugün şiddetini artırdığı hava saldırılarının ardından binlerce İranlının Türkiye’ye geçiş yapmak için Gürbulak Sınır Kapısı’nın karşısında bulunan Bazargan Sınır Kapısı’nda toplandığı iddia edilmişti. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), söz konusu iddiaları yalanladı.

Yatırımcı aldı, İspanyol evsiz: Turiste var, halka yok

Yatırımcı aldı, İspanyol evsiz: Turiste var, halka yok

Mossad’ın hedef odaklı suikast stratejisi ortaya çıktı: “Burada yaşadığını biliyoruz” mektuplarıyla gözdağı

“Yükselen Aslan” adı verilen operasyonla İran’ın askeri ve nükleer kadrolarına yönelik nokta atışı suikastlar düzenlendi; İranlı komutanlar ve bilim insanları, yatağındayken vuruldu

CHP Genel Başkanı Özel, LGS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi

CHP Genel Başkanı Özel, LGS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi

Fatih Keleş’ten ‘etkin pişmanlık’ iddiaları hakkında açıklama

Fatih Keleş’ten ‘etkin pişmanlık’ iddiaları hakkında açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ile telefonda görüştü