Melisa Döngel ayrılığı resmen doğruladı! 14 Şubat itirafı geldi

SEÇKİN ŞENVARDAR – ‘Arka Sokaklar’, ‘Sen Çal Kapımı’, ‘Sadakatsiz’, ‘Kirli Sepeti’ gibi birçok yapımda rol olan Melisa Döngel, aşk hayatıyla magazin gündeminde. 25 yaşındaki güzel oyuncu Melisa Döngel, geçtiğimiz yıl Kerem Atakan Kesgin ile aşk yaşamaya başlamıştı. İki hafta önce Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülenen ünlü oyuncu konuşmamak istememiş ayrılık iddialarını yanıtsız bırakmıştı.

Güzel oyuncu önceki gün İstanbul Nişantaşı’nda görüntülendi. Futbolcu Kerem Atakan Kesgin’le ayrılan oyuncu, “Şu an yalnızım. Hayatımda kimse yok. Galiba 14 Şubat’a gelince benden ayrılıyorlar” dedi.

Özel günlerde sürpriz yapılmasından hoşlandığını söyleyen Döngel, “Özel günlerde hediye almayı da vermeyi de severim” dedi.

Related Posts

Teşekkür plaketi

700’üncü bölümüyle iki hafta önce ekrana gelen ve tüm sezon Kanal D’de yayınlanan ‘Arka Sokaklar’ dizi müziklerine imza atan Murat Evgin’e, hayranlarından anlamlı bir hediye geldi.

Hande Erçel Hakan Sabancı ilişkisi bitti mi? Sessizliğini bozdu

Hande Erçel ve Hakan Sabancı aşkı magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 34 yaşına giren Hakan Sabancı’nın doğum gününü Hande Erçel’in geç kutlaması dikkatleri çekmişti. Birlikte uzun zamandır görüntü vermeyen ikilinin ayrılık iddiaları da konuşulmaya devam ediyor. İddialar devam ederken Hakan Sabancı’dan açıklama geldi.

Ayşe Yüksel Survivor’a devam edecek mi? Acun Ilıcalı: İyimser bir durum yok

Survivor’da bir süredir gözükmeyen Ayşe Yüksel’in yarışmaya devam edip etmeyeceği merak konusu olmuştu. Acun Ilıcalı, Ayşe’nin sakatlığında son durumunu açıkladı. İşte detaylar…

Survivor’da ortalık yine karıştı! Meryem ve Serenay gerginliği konseye damga vurdu

Survivor All Star 2025’te her dokunulmazlık oyunu büyük önem taşıyor. All Star ve Gönüllüler parkurda kıyasıya mücadele ediyor. Survivor 27. bölümde Meryem ve Serenay arasındaki gerginlik geceye damga vurdu.

Emir ve Ayel’e nazar değdi! Yasemin Şefkatli’nin paylaşımı sevenlerini korkuttu

İdo Tatlıses ve fenomen Yasemin Şefkatli’nin sevimli ikiz oğulları İbrahim Ayel ve Sinan Emir geçtiğimiz gün 1 yaşına girmişti. Şefkatli, Instagram’daki son paylaşımında ikizlerin gece boyunca ateşlendiğini ve hiç uyumadıklarını söyledi.

‘Kızlar Kızlar’a yeni versiyon

Radyo D’de program yapan radyocu ve oyuncu Velet Dada (İrfan Aslanhan), Can Demir ve rapçi Mazın, yıllar önce Mahsun Kırmızıgül’ün seslendirdiği unutulmaz şarkısı ‘Kızlar Kızlar’ projesinde bir araya geldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir