Samsun’da 1 ton etil alkol ele geçirildi

Samsun’da Kaçakçılık Operasyonu: 1 Ton Etil Alkol Ele Geçirildi

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak alkol üretimi ve ticaretinin önlenmesi amacıyla İlkadım ilçesinde şüpheli araçlara yönelik operasyon düzenledi.

Yapılan operasyonda durdurulan hafif ticari araçta yapılan aramada, yakıt olarak kullanılan Adblue bidonları ile kamufle edilmiş 1 ton etil alkol ele geçirildi.

2 Bin 500 Litre Sahte Alkol Üretilebilir

Ele geçirilen etil alkolden yaklaşık 2 bin 500 litre sahte alkol üretilebileceği belirlendi. Operasyon sonucunda yaklaşık 1 milyon TL tutarında vergi kaybının önüne geçilirken, olayla bağlantılı 2 şüpheli yakalanarak hakkında yasal işlem başlatıldı. Soruşturma devam etmektedir.

Related Posts

Bursa, İstanbul, Diyarbakır ve Adana… ‘Yeni bir skandalla karşı karşıyayız’

Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) 719 öğrencinin tam puan alması ve sınav sorularının sızdırıldığı iddialarıyla ilgili konuşan CHP’li Özçağdaş, “Yeni bir skandalla karşı karşıyayız” dedi.

Ünlü oyuncu hakkında 5 yıl hapis istendi

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterine hayat veren oyuncu Feyza Civelek, eski sevgilisinin arkadaşına yönelik kullandığı hakaret ve tehdit içerikli sözlerin ardından mahkemelik olmuştu. Savcılık, Civelek’in kullandığı ‘seni köprüde sallandırırım’ sözlerine ilişkin 5 yıla kadar hapis talep etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili belli oldu!

Muhittin Böcek’in tutuklanmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yapılan başkan vekili seçimini CHP’nin adayı Büşra Özdemir kazandı.

Mahkeme başkanından sert uyarı: Duruşma düzenini bozanı doğrudan tutuklarım

Dün gerginliğin yaşandığı Kartalkaya duruşmasında mahkeme başkanından sert uyarı geldi.

200 dereceyi bulan sıcaklıkta zorlu mesai: Baba mesleğini sürdürüyor! Bu sıcakta herkes çalışamaz

Tarihi Gaziantep Kalesi yanındaki 4 metrekarelik dükkanda baba mesleğini sürdüren Ökkeş ve Ramazan Toprak, hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu kentte yaklaşık 200 derece sıcaklık altında mesai yapıyor. Alev ve dumanların yükseldiği ocak başında …

Yapay zekada gizli profilleme güvenlik ve mahremiyeti tehdit ediyor

Yapay zeka teknolojileri hayatın pek çok alanında kolaylık sağlarken, kullanıcı verilerinin işlenme biçimiyle ilgili tartışmalar giderek büyüyor. Son dönemde ChatGPT’nin kullanıcıların siyasi görüşleri, dini inançları gibi hassas bilgilerini sınırsız olarak etiketleyip profillemesi yönündeki iddialar, ciddi soru işaretlerine yol açtı. Yüksek Veri Bilimi Mühendisi Emre Durgut, yapay zeka ile ilgili yaşanan gelişmeler hakkında “Bu artık sadece bir mahremiyet meselesi değil. Yanlış ellere geçtiğinde ulusal güvenlik tehdidi doğurabilir” yorumunda bulundu.