Youtube Music’ten “işe yarar” geliştirme

YouTube, YouTube Music İçin Yeni Ses Düzeyi Ayarlama Özelliğini Sunuyor

YouTube, videolar arasındaki ses seviyesi farklılıklarını gideren “Stabil Ses” özelliğini 2023 yılında devreye aldı. Şimdi ise, benzer bir özellik YouTube Music için de kullanıma sunuldu.

Yeni “Tutarlı Ses” adlı özellik, Android ve iOS üzerindeki YouTube Music uygulamalarında kullanılabilecek. Bu güncelleme ile dinlediğiniz müzik parçaları arasındaki ses seviyesi farklılıkları ortadan kaldırılmış olacak.

Ayarlar bölümünde bulunan Oynatma sekmeleri altında yer alan bu özellik, varsayılan olarak aktif olarak sunulmaktadır. Şu an için tüm kullanıcılar için henüz erişilebilir olmayan özellik, iPhone cihazlarda 8.15 sürümünde bulunmaktadır. Android kullanıcıları ise henüz bu özelliği kullanamamaktadır ancak yakın gelecekte tüm cihazlarda kullanılabilir hale gelecektir.

Related Posts

Türkiye’de popüler telefon markası bir ülkede daha yasaklandı

Türkiye’de popüler dünyaca ünlü telefon markası o ülkede kara listeye alındı.

Unity’de beklenmedik ayrılık

Unity’nin Teknolojiden Sorumlu Üst Yöneticisi Steve Collins, göreve başlamasından yalnızca altı ay sonra istifa etti. Bu ani gelişmeyi TechCrunch adlı teknoloji haber portalına değerlendiren Unity sözcüsü, Collins’in kendi kararıyla görevini …

Kablosuz beyin implantı felçli hastalara umut oldu

Michigan Üniversitesi’nde geliştirilen ve Paradromics şirketinin ürettiği Connexus adlı cihaz, bir epilepsi hastasına geçici olarak takıldı. Beyin-bilgisayar arayüzü (BBA) teknolojisinin geleceği umut veriyor. Bilim insanları, felç geçirmiş kişilerin …

X platformundan kullanıcıları şoke eden karar: O özelliği devre dışı bıraktı

Son yıllarda X platformunda yapılan değişiklikler platformu kullanan kullanıcıları da ikiye böldü. Bununla birlikte platforma rakip olarak benzer özelliklerde yeni uygulamalar da türemeye başladı. Sosyal medya platformu X kritik bir karar alınarak …

Uzaydan gelen gizemli sinyal: 44 dakikada bir tekrarlanıyor

NASA’nın Chandra X-ışını Teleskobu, daha önce benzeri görülmemiş kozmik bir nesnenin, aynı anda hem radyo dalgaları hem de X-ışınları yaydığını tespit etti. Sinyalin her 44 dakikada bir tekrarlandığı belirtildi.

Bilim insanları farelere 40 bin yıllık insan DNA’sı enjekte etti: Fark dikkat çekiciydi!

Japonya’da yapılan tarihi bir deneyde, bilim insanları, farelere 40 bin yıl öncesine ait insan DNA’sından türetilmiş bir genetik çekirdek enjekte etti. Araştırma, modern insanla yakın akraba olan Neandertal türüne ait GLI3 gen varyantının nasıl etki yarattığını gözler önüne serdi. Sonuçlar, bilim dünyasında dikkat çekici bir etki yaratırken, bu büyük keşif insan evrimini anlamada yeni ufuklar açabilir.