Ayakkabılıktan Anahtarı Alarak Eve Girip Altınları Çaldılar

21 Nisan 2026 tarihinde Adana’nın Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi’nde yaşanan hırsızlık olayı, bölge halkını şoke etti. İnternet üzerinden ticaret yaparak geçimini sağlayan iki çocuk annesi Nazlı Tören, çocuğunu dil ve konuşma terapistine götürmek üzere evden ayrıldığı sırada 3 kadın eve geldi. İddialara göre, kapı önündeki ayakkabılığa bırakılan anahtarı alan hırsızlar, içeri girdi.

Şüpheliler, yatak odasında bulunan 9 Cumhuriyet altını ile 60 bin lira parayı çalarak evden uzaklaştı. Eve dönen Tören, değerli eşyalarının yerinde olmadığını fark edince hemen durumu polise bildirdi. Nazlı Tören, şüphelilerin güvenlik kamerasına yansıdığını ve bu sebeple şikayette bulunduğunu ifade etti.

Nazlı Tören, olay günü çocuğuyla dışarıda olduğunu belirterek, “65 bin TL parayı bankadan çekip, evdeki dolabıma koydum. Sabah ihtiyacım olduğu için 5 bin TL’sini alarak evden çıktım. Eve döndüğümde dolabımın açık olduğunu gördüm. Kontrol ettiğimde 60 bin TL ve 9 Cumhuriyet altınımın çalındığını fark ettim. Bu nedenle polise başvurdum” dedi.

“Çocuklarımın rızkını aldılar” diyen Tören, hırsızların yakalanmasını talep etti. Olayın ardından kayınbiraderinin oğlu, sokağa çıkan kişileri evin önünden hızla uzaklaşırken gördüğünü aktardı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, 3 kişinin yüzlerini kapatarak kameradan kaçmaya çalıştığı tespit edildi.

Nazlı Tören, “E-ticaretle uğraşıyorum. O parayı toptancıdan mal almak için biriktirmiştim. Maalesef zorluklarla biriktirdiğim bu parayı çaldılar. Hırsızların vicdanı yok, kul hakkının ne olduğunu bilmezler. Çocuklarıma zaman ayırarak bu işlerle uğraşıyorum. Onların rızkını çaldılar ve hakkımı helal etmiyorum” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir